tirsdag 2. januar 2024

Valuta og shopping i Cancun

US dollar er akseptert overalt i den mest utbygde delen av Cancun, men valutakursene varierer mye. Viss du drar videre inn i Mexico, blir det å bare ha dollar vanskeligere. Vi vil anbefale å veksle, så du betaler det meste med pesos.

I Cancun finner du mange kjente butikker, restauranter, og tjenester, og du trenger ikke å være veldig bekymret for å få tropiske sykdommer. Men utenfor Cancun, burde man være forsiktig med mat og vann. Les deg opp på å unngå Montezuma's Hevn. (oversatt: Diare)

Vær forberedt på å prute, men det er lurt å gjøre noen prissammenligninger først. Med mindre du er sikker på at produktet er eksklusivt til en bestemt leverandør, se litt rundt og finn den leverandøren med den beste prisen først, for så å deretter prute.

Luxuryavenue

Den største begivenheten er uten tvil karnevalet, som blir avholdt i februar like før fastetiden. I tråd med Mexico sterke religiøse tradisjoner, blir Inmaculada Concepcion holdt på Isla Mujeres i desember. For elskere av fysisk trening, er Cancun's International Marathon like før Jul når det er skikkelig turist "rush".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar